Ισραήλ: Παραιτήθηκε ο ακροδεξιός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας Μπεν Γκβιρ - Δεν συμφωνεί με την εκεχειρία
Τριγμοί στην κυβέρνηση Νετανιάχου
Ο ακροδεξιός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ, ο Ιταμάρ Μπεν- Γκβιρ, όπως και δύο άλλοι υπουργοί του εθνικιστικού, θρησκευτικού κόμματός του παραιτήθηκαν από την κυβέρνηση υπό τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου λόγω της συμφωνίας που σύναψε με τη Χαμάς για εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα το κόμμα τους.
Το κόμμα Otzma Yehudit (Εβραϊκή Δύναμη) δεν συμμετέχει πλέον στον κυβερνητικό συνασπισμό, όμως επεσήμανε ότι δεν θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κυβέρνηση Νετανιάχου.
לצערי ראש הממשלה חשף הערב בקולו כי ישראל אינה מתחייבת לחזור למלחמה.
— איתמר בן גביר (@itamarbengvir) January 18, 2025
הוא אמר ש*אם* נצטרך לחזור למלחמה נעשה זאת. לאור העובדה שהחמאס טרם הוכרע, הרי ברור שחייבים לחזור למלחמה - ולכן הדבר הזה כלל לא אמור להיות מותנה.
אני מקווה שכעת לאחר הדברים המפורשים הללו, שלי היו כבר ברורים כשמש,…
Σίδνεϊ: Τα βίντεο και οι μαρτυρίες της φρίκης - «Είχε την κόρη του αγκαλιά και προσευχόταν ενώ έπεφταν δίπλα του σφαίρες»
Λίμνη Μόρνου: Τα πρώτα αισιόδοξα νέα - Τι δείχνουν οι δορυφορικές εικόνες μετά τις ισχυρές βροχές
Ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Δημοκρατίας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναστολής - Η ανακοίνωση Κασσελάκη
Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας συναντιέται με τον οδηγό που σκότωσε τα τρία του παιδιά - «Σε έχω συγχωρέσει»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



