Ισραήλ: Μπλοκάρει «μέχρι νεωτέρας» την αποφυλάκιση Παλαιστινίων
«Είχαν επιβιβαστεί σε λεωφορεία»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ισραηλινή κυβέρνηση αναστέλλει «μέχρι νεωτέρας» την αποφυλάκιση Παλαιστινίων κρατουμένων μετά τις καταγγελίες της ισραηλινής ηγεσίας για «πανδαιμόνιο» που επικράτησε στη Χαν Γιουνίς, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, κατά την απελευθέρωση δύο Ισραηλινών ομήρων, μετέδωσαν το ραδιοφωνικό δίκτυο του ισραηλινού στρατού και το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12.
«Είχαν επιβιβαστεί σε λεωφορεία»
Το Channel 12 μετέδωσε πως Παλαιστίνιοι κρατούμενοι, που αναμένονταν να αποφυλακιστούν από ισραηλινές φυλακές, με βάση τη συμφωνία Ισραήλ/Χαμάς, είχαν επιβιβαστεί σε λεωφορεία, που ήταν έτοιμα να αναχωρήσουν, όταν δόθηκε εντολή να κατέβουν οι κρατούμενοι από τα λεωφορεία.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται έπειτα από τις σφοδρές κατηγορίες της ισραηλινής πλευράς για χαοτικές συνθήκες που επικράτησαν νωρίτερα σήμερα κατά την απελευθέρωση των ομήρων στη Χαν Γιουνίς, με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου να κάνει λόγο για «σοκαριστικές σκηνές».
«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




