Νετανάχιου: «Ο Τραμπ είναι ο καλύτερος φίλος που είχε ποτέ το Ισραήλ
«Θα εξαλείψουμε τη στρατιωτική ικανότητα της Χαμάς» είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης έγινε η συνάντηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου με τον Μάρκο Ρούμπιο στο Τελ Αβίβ την Κυριακή (16/2), με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να δηλώνει πως Ισραήλ και ΗΠΑ «εργάζονται σε πλήρη συνεργασία για τη Γάζα».
Ευχαριστώντας τον Ρούμπιο για τη «αδιαμφισβήτητη υποστήριξη» στην πολιτική του Ισραήλ στη Γάζα, ο Νετανιάχου είπε ότι με τον Τραμπ μοιράζονται μια κοινή στρατηγική για τον παλαιστινιακό θύλακα.
«Θέλω να διαβεβαιώσω όλους όσοι μας ακούνε τώρα, ότι ο πρόεδρος Τραμπ και εγώ εργαζόμαστε έχοντας πλήρη συνεργασία και συντονισμό μεταξύ μας. Είναι ο καλύτερος φίλος που είχε ποτέ στο Ισραήλ» είπε σημειώνοντας πως «θα εξαλείψουμε τη στρατιωτική ικανότητα της Χαμάς».
Από την πλευρά του ο Μάρκο Ρούμπιο στάθηκε στον ρόλο που παίζει το Ιράν στη περιοχή. «Μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε εμάς και τον πρόεδρο Τραμπ. Το Ιράν είναι η μεγαλύτερη πηγή αστάθειας στην περιοχή. Εχει ένα καθεστώς που δεν στηρίζει ο λαός. Δεν μπορεί να υπάρξει “πυρηνικό Ιράν”» δήλωσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




