Γροιλανδία: Μαγικές φωτογραφίες από την καθημερινότητα στο «παγωμένο» νησί
Ένας τόπος που έχει έρθει στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα λόγω των όσων σχεδιάζει ο Ντόναλντ ΤραμπΗ Γροιλανδία είναι ένα πανέμορφο μέρος και βρίσκεται στον Βόρειο Πόλο, με τον Ντόναλντ Τραμπ να θέλει να την προσαρτήσει, καθώς διαθέτει πληθώρα ορυκτών.
Η καθημερινότητα στο μεγαλύτερο νησί του βορείου ημισφαιρίου δεν είναι εύκολη, αφού το κρύο είναι τσουχτερό. Παρόλα αυτά, οι κάτοικοι απολαμβάνουν τη ζωή και πτοούνται με τη χιονοκάλυψη. Άλλωστε, εκεί μεγάλωσαν και είναι συνηθισμένοι, με τις εικόνες να μαγεύουν.
Διαβάστε ακόμη
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν»: Το Ιράν προετοιμασμένο για κάθε ενδεχόμενο - «Σας περιμένουμε»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



