Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Τίποτε άλλο από μια προσωρινή ανάσα για τα ουκρανικά στρατεύματα»
Η Mόσχα δεν θέλει προσωρινή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία - Πιέζει για μακροπρόθεσμη
«Τίποτε άλλο από μια προσωρινή ανάσα για τα ουκρανικά στρατεύματα»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ρωσία δεν επιθυμεί μια προσωρινή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία και πιέζει για μια μακροπρόθεσμη ειρηνευτική διευθέτηση που θα λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα και τις ανησυχίες της, δήλωσε ανώτερος βοηθός του Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Τίποτε άλλο από μια προσωρινή ανάσα για τα ουκρανικά στρατεύματα»
Συγκεκριμένα, ο σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Ρώσου προέδρου, Γιούρι Ουσάκοφ δήλωσε σήμερα, Πέμπτη, στην κρατική τηλεόραση ότι η 30ήμερη κατάπαυση του πυρός που προτάθηκε μετά τις συνομιλίες μεταξύ των ΗΠΑ και της Ουκρανίας δεν ήταν «τίποτε άλλο από μια προσωρινή ανάσα για τα ουκρανικά στρατεύματα».
Ο Ουσκόφ είπε ότι η Μόσχα «αναμένει ότι οι ΗΠΑ θα λάβουν υπόψη τις θέσεις της Ρωσίας στην περαιτέρω συνεργασία», σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Διαβάστε ακόμη
Τιτανικός: Σωσίβιο επιζώντα βγαίνει σε δημοπρασία για πάνω από 500.000 ευρώ
Συγκίνησαν οι οπαδοί της Ράγιο Βαγεκάνο: Άνοιξαν πανό στο μνημείο του Αλέξη Γρηγορόπουλου
Πρωτοφανές σκηνικό σε γάμο στην Αγγλία: Κουνιάδα έλουσε τη νύφη με μαύρη μπογιά γιατί τη μισούσε
Θρίλερ με τη νεκρή στο Κέντρο: «Δεν ήθελε να φύγει» - Τα τέσσερα «τυφλά» λεπτά και τα πρώτα λόγια του 45χρονου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




