Τραμπ: Συνομίλησε με τον Πούτιν - «Καλή πιθανότητα πλέον ο πόλεμος να τελειώσει»
Ο Αμερικανός πρόεδρος θεωρεί πως είναι πιο κοντά από ποτέ ο τερματισμός της πολεμικής σύρραξης στην Ουκρανία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social εξήρε τις «καλές και παραγωγικές συζητήσεις» μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ που πραγματοποιήθηκαν χθες, προσθέτοντας ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μπει τέλος σε αυτό τον «απαίσιο πόλεμο».
«Είχαμε πολύ καλές και παραγωγικές συζητήσεις με τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν της Ρωσίας χθες και υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα αυτός ο απαίσιος, αιματηρός πόλεμος πλέον να τελειώσει», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Στη συνέχεια με κεφαλαία γράμματα τόνισε ότι: «Αλλά, αυτή τη στιγμή, χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες είναι πλήρως περικυκλωμένοι από τον ρωσικό στρατό και σε μια πολύ κακή και ευάλωτη κατάσταση».
«Ζήτησα με επιτακτικό τρόπο από τον πρόεδρο Πούτιν να τους χαρίσει τη ζωή. Αυτή θα είναι μια απαίσια σφαγή, μια που δεν έχει συμβεί από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Θεός να τους βοηθήσει όλους».
Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ

Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



