Τραμπ μετά τη συνομιλία με Πούτιν: Αυτός ο πόλεμος δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ήμουν πρόεδρος
«Συμφωνήσαμε σε μια άμεση κατάπαυση του πυρός σε όλη την ενέργεια και τις υποδομές»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Πολύ καλή και παραγωγική» χαρακτήρισε τη συνομιλία του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά την επικοινωνία τους.
«Συμφωνήσαμε σε μια άμεση κατάπαυση του πυρός σε όλη την ενέργεια και τις υποδομές, με την κατανόηση ότι θα εργαστούμε γρήγορα για μια πλήρη κατάπαυση του πυρός και, τελικά, για τον τερματισμό αυτού του πολύ φρικτού πολέμου μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας.
Αυτός ο πόλεμος δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ήμουν πρόεδρος! Συζητήθηκαν πολλά στοιχεία ενός Συμβολαίου για την Ειρήνη, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι χιλιάδες στρατιώτες σκοτώνονται και ότι τόσο ο πρόεδρος Πούτιν όσο και ο πρόεδρος Ζελένσκι θα ήθελαν να δουν τον τερματισμό του. Αυτή η διαδικασία είναι τώρα σε πλήρη ισχύ και εφαρμογή, και εμείς, ελπίζω, για το καλό της Ανθρωπότητας, θα τελειώσουμε τη δουλειά!», γράφει στο Truthsocial.
«Ναι» σε συνάντηση με Μητσοτάκη χωρίς τρακτέρ είπαν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά - Τι λένε από Μαξίμου
Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR - Ποιος αναλαμβάνει
Ο Τραμπ επιμένει: «Η Γροιλανδία είναι ζωτικής σημασίας για τον Χρυσό Θόλο των ΗΠΑ - Οτιδήποτε άλλο δεν το δεχόμαστε»
Αυτή η εταιρεία είναι έτοιμη να κοντράρει το ChatGPT! Θα θυμάται, θα κατανοεί και θα ακολουθεί παντού τον χρήστη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



