Λιοντάρι κατασπάραξε 14χρονη στην Κένυα
Η υπηρεσία άγριας ζωής βρήκε τη σορό του κοριτσιού κοντά στον ποταμό Mbagathi🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λιοντάρι κατάσπάραξε 14χρονο κορίτσι στα περίχωρα του Ναϊρόμπι. Το περιστατικό συνέβη σε ράντσο, που βρίσκεται δίπλα από το Εθνικό Πάρκο του Ναϊρόμπι.
Έφηβος που ήταν αυτόπτης μάρτυρας ενημέρωσε τις τοπικές Αρχές. Λίγο αργότερα η υπηρεσία άγριας ζωής βρήκε τη σορό του κοριτσιού κοντά στον ποταμό Mbagathi. Το λιοντάρι δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, ωστόσο έχουν στηθεί παγίδες και το αναζητούν ομάδες ανίχνευσης.
10 χλμ από το κέντρο της πόλης το εθνικό πάρκο
Το Εθνικό Πάρκο του Ναϊρόμπι απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και φιλοξενεί λιοντάρια, βουβάλια, καμηλοπαρδάλεις, λεοπαρδάλεις και τσιτάχ. Είναι περιφραγμένο από τρεις πλευρές για να εμποδίσει τα ζώα να περιφέρονται στην πόλη, αλλά είναι ανοιχτό προς το νότο για να επιτρέπει στα ζώα να μεταναστεύουν μέσα και έξω από την περιοχή.
Ο Μακρόν άνοιξε τη συζήτηση για πυρηνικά στην Ευρώπη - «Δεν έχουμε άλλη επιλογή»
Οι αγρότες κάνουν ολονυχτία με τα τρακτέρ στο Σύνταγμα - «Μόνο κοροϊδία πήραμε»
Πώς έγινε το τροχαίο με τον νεκρό 15χρονο στη Λούτσα - «Τι έκανα, τι έκανα» φώναζε ο ανήλικος οδηγός
Εντυπωσιακή έρευνα: Ο πυρήνας της Γης μπορεί να περιέχει 45 ωκεανούς υδρογόνου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



