Ισραήλ: Ο Νετανιάχου στέλνει αντιπροσωπεία για να διαπραγματευτεί για τους ομήρους στη Γάζα
Η αντιπροσωπεία θα συζητήσει πρόταση που παρουσίασε ο Αμερικανός απεσταλμένος με στόχο την απελευθέρωση των ομήρων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου αποφάσισε να στείλει αντιπροσωπεία στη Ντόχα του Κατάρ αύριο, Τρίτη, για διαπραγματεύσεις για τους ομήρους, ανακοινώθηκε σήμερα από το γραφείο του, και ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ θα πραγματοποιήσει αυτή την εβδομάδα επίσκεψη στη Μέση Ανατολή.
Μετά τη συνάντηση με τον Αμερικανό απεσταλμένο για τη Μέση Ανατολή Στιβ Γουίτκοφ και τον πρέσβη Μάικ Χάκαμπι στην Ιερουσαλήμ, ο Νετανιάχου "έδωσε εντολή για την αποστολή αντιπροσωπείας για διαπραγματεύσεις αύριο στη Ντόχα", δήλωσε το γραφείο του σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο πριν από την αναμενόμενη απελευθέρωση του Ισραηλινοαμερικανού ομήρου Ίνταν Αλεξάντερ από τη Χαμάς.
Η αντιπροσωπεία θα συζητήσει πρόταση που παρουσίασε ο Αμερικανός απεσταλμένος με στόχο την εξασφάλιση συμφωνίας για την απελευθέρωση των ομήρων.
«Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει καταστεί συνώνυμο της διαφθοράς» - Μύδροι της Κοβέσι κατά της κυβέρνησης
Η τραγική ιστορία της Wendy: Γιατί ενώ είναι υγιής ταξιδεύει στην Ελβετία για να βάλει τέλος στη ζωή της
Φλωρεντία: Τουρίστρια προκάλεσε ζημιά 5.000 (!) ευρώ στο συντριβάνι του Ποσειδώνα γιατί ήθελε να πιάσει τα... γεννητικά όργανα
Και πού ξέρει η Κοβέσι τη διάκριση των εξουσιών; - «Δεν θέλω ου!» (Ep28)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




