Το Τσέλσι «άνθισε» και φέτος: Εντυπωσιακές εικόνες από την ετήσια ανθοκομική έκθεση
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ξεναγήθηκαν στην έκθεση τη Δευτέρα πριν ανοίξει τις πύλες της για τους τακτικούς επισκέπτες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Διασημότητες και μέλη της βασιλικής οικογένειας έδωσαν τα παρών στην ανθοκομική έκθεση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Τσέλσι.Στην έκθεση παρουσιάζονται πρωτοποριακά σχέδια, νέα φυτά αλλά και χρηστικές ιδέες για τον κήπο.
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ξεναγήθηκαν τη Δευτέρα πριν ανοίξει τις πύλες της για τους τακτικούς επισκέπτες. Τα εκθέματα ανέδειξαν τον φυσικό σχεδιασμό, όπως τα πλακόστρωτα μονοπάτια με βρύα και χαλίκι. Ένας κήπος αποτελούσε δείγμα του ατλαντικού εύκρατου τροπικού δάσους που κάποτε κάλυπτε τις δυτικές ακτές της Βρετανίας.
Ο Κάρολος και η Καμίλα επισκέφθηκαν έναν κήπο με σκύλους και είδαν από κοντά το King's Rose, μια νέα ποικιλία τριαντάφυλλου που πήρε το όνομα της από τον Κάρολο.
Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
«Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



