FBI: «Τρομοκρατική ενέργεια» η δολοφονία διπλωματών στην Ουάσινγκτον
«Η στοχευμένη αντισημιτική βία συνιστά επίθεση στις θεμελιώδεις αξίες μας»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Τρομοκρατική ενέργεια» χαρακτήρισε ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ τη δολοφονία δύο εργαζομένων στην ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσινγκτον.
«Η χθεσινοβραδινή τρομοκρατική ενέργεια έχει την πλήρη προσοχή του FBI. Η στοχευμένη αντισημιτική βία συνιστά επίθεση στις θεμελιώδεις αξίες μας και θα αντιμετωπιστεί με όλα τα μέσα των ομοσπονδιακών υπηρεσιών επιβολής του νόμου. Ο υπαίτιος θα λογοδοτήσει», γράφει ο Πατέλ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
Από τα πυρά ενόπλου έξω από το Εβραϊκό Μουσείο στην Ουάσινγκτον βρήκε τον θάνατο ένα ζευγάρι που επρόκειτο να αρραβωνιαστεί.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 30χρονο από το Σικάγο, ο οποίος φώναξε «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» μετά τη σύλληψή του.
Από τον Νοέμβριο του 2024 το «πράσινο φως» για χτύπημα στα πυρηνικά του Ιράν, παραδέχεται ο Νετανιάχου - Οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση
Τραγωδία: Εγκεφαλικά νεκρά τα δύο παιδιά που έπεσαν στον Άραχθο
Times of Israel: Το Ισραήλ προετοιμαζόταν χρόνια για το χτύπημα στο Ιράν - Συμμετείχε και η Μοσάντ
Ο Ανδρέας Κυριακόπουλος, ο μάνατζερ που έχασε τη ζωή του στο μετρό του Συντάγματος – Η ανακοίνωση της εταιρείας PROSPORT
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr