Επίθεση με μαχαίρι στο Αμβούργο: 17 οι τραυματίες, τέσσερις σε κρίσιμη κατάσταση - Συνελήφθη 39χρονη γυναίκα
Μια γυναίκα 39 ετών ακινητοποιήθηκε επί τόπου και συνελήφθη - Μαχαίρωνε ανθρώπους στην αποβάθρα αδιακρίτως🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σε σοκ βρίσκεται το Αμβούργο μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό την Παρασκευή (23/5), με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 17 τραυματίες.
Η αστυνομία διευκρίνισε ότι τέσσερα θύματα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και τα υπόλοιπα έχουν σοβαρά ή ελαφρύτερα τραύματα, χωρίς να απειλείται η ζωή τους. Μερικοί από τους τραυματίες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στο τρένο, ενώ άλλοι μεταφέρθηκαν αμέσως σε νοσοκομεία.
Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στην πλατφόρμα 13/14, γύρω τις 6 το απόγευμα (7 ώρα Ελλάδος).
Μαχαίρωνε ανθρώπους στην αποβάθρα αδιακρίτως
Μια γυναίκα 39 ετών ακινητοποιήθηκε επί τόπου και συνελήφθη από την ομοσπονδιακή αστυνομία. Οι Αρχές πιστεύουν ότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό και ότι η γυναίκα έδρασε μόνη.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τίποτα για την ταυτότητα της γυναίκας ή για το πιθανό κίνητρο. Φαίνεται ότι η γυναίκα μαχαίρωνε ανθρώπους στην αποβάθρα αδιακρίτως.
Οι τέσσερις σε κρίσιμη κατάσταση
Μια γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης είπε στην Abendblatt: «Ευτυχώς, δεν φορούσα ακουστικά, οπότε άκουσα τους πάντες να ουρλιάζουν. Μετά όλοι έφυγαν τρέχοντας».
Η κυκλοφορία των τρένων ανεστάλη για τις γραμμές 13/14 αλλά συνεχίζεται κανονικά στις υπόλοιπες.

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός του Αμβούργου είναι ένας από τους πλέον πολυσύχναστους στη Γερμανία, με πάνω από 500.000 ανθρώπους να διέρχονται από αυτόν κάθε ημέρα. Το απόγευμα της Παρασκευής είναι μια από τις ώρες αιχμής.
Η επίθεση είναι μία από τις πολλές με μαχαίρι που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στη Γερμανία, κάποιες από τις οποίες μάλιστα είχαν και νεκρούς.

Συναγερμός ξανά στην Κύπρο: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι - «Η αμυντική διάταξη της Ελλάδας είναι αδιαπραγμάτευτη» η απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα
Ανάλυση: Ο Τραμπ έχει ήδη χάσει τον έλεγχο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το Ιράν κερδίζει τον πόλεμο
Το bet builder του θανάτου: Πώς οι διαδικτυακές στοιχηματικές κερδοφορούν μέσω του πολέμου στο Ιράν
«Δεν φοβάσαι στο Ντουμπάι; Όχι, γιατί ξέρω ποιος μας προστατεύει»: H viral καμπάνια από τα Εμιράτα στους τουρίστες μέσω influencer
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




