Εμπορικός πόλεμος: Οι ΗΠΑ και η Κίνα λένε πως συμφώνησαν σε «γενικό πλαίσιο»
Αμερικανοί και Kινέζοι διαπραγματευτές που διεξήγαγαν συνομιλίες για δυο ημέρες στο Λονδίνο προκειμένου να επιλυθούν διαφορές των δύο πλευρών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αμερικανοί και Kινέζοι διαπραγματευτές που διεξήγαγαν συνομιλίες για δυο ημέρες στο Λονδίνο προκειμένου να επιλυθούν διαφορές των δύο πλευρών όσον αφορά το εμπόριο ανακοίνωσαν χθες Τρίτη το βράδυ ότι κατέληξαν σε συμφωνία για το «γενικό πλαίσιο», που πλέον μένει να εγκριθεί από τους προέδρους των δυο κρατών.
«Τα δυο μέρη κατέληξαν σε συμφωνία επί της αρχής για το γενικό πλαίσιο (...) και θα παρουσιάσουν αυτό το γενικό πλαίσιο στους ηγέτες τους», συνόψισε μιλώντας στον Τύπο ο Kινέζος αντιπρόσωπος για το διεθνές εμπόριο Λι Τσενγκάνγκ. Ο Aμερικανός υπουργός Εμπορίου Χάουαρντ Λάτνικ από την πλευρά του δήλωσε πεπεισμένος ότι το ζήτημα των σπανίων γαιών –οι εξαγωγές των οποίων χαρακτηρίζονται υπερβολικά περιορισμένες από την Ουάσιγκτον– «θα επιλυθεί μέσω της εφαρμογής αυτού του γενικού πλαισίου».
Μπλόκα: Οι λωρίδες που ανοίγουν οι αγρότες για να διευκολύνουν τους εκδρομείς - Τι ζητά η ΕΛΑΣ, πού υπάρχουν προβλήματα
Μαρουσάκης: Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις - Νέο κύμα κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ
Υπόθεση Επστάιν: Το σοκαριστικό γράμμα σε καταδικασμένο βιαστή - «Ο Πρόεδρος μοιράζεται την αγάπη μας για νεαρά κορίτσια»
Best of 2025: Βραβεία και πρόσωπα της χρονιάς - «Δεν θέλω ου!» (Ep13)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



