Ιράν: Λαοθάλασσα στις κηδείες των πυρηνικών επιστημόνων - «Παραλογισμός να νομίζουν ότι θα παραδοθούμε», λέει ο Χαμενεΐ
Με κρατικά έξοδα πραγματοποιήθηκαν στο Ιράν οι κηδείες των πυρηνικών επιστημόνων και των αξιωματικών, που σκοτώθηκαν στα ισραηλινά πλήγματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με κρατικά έξοδα πραγματοποιήθηκαν στο Ιράν οι κηδείες των πυρηνικών επιστημόνων και των αξιωματικών, που σκοτώθηκαν στα ισραηλινά πλήγματα. Χιλιάδες Ιρανοί με σημαίες κατέκλυσαν τους δρόμους για να αποτίσουν φόρο τιμής.
Ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ σε ανάρτηση του ανέδειξε την ανθεκτικότητα του ιρανικού πολιτισμού στους αιώνες. «Ο ιρανικός λαός είναι ένα σπουδαίο έθνος και το Ιράν είναι μια ισχυρή και απέραντη χώρα με βαθύ πολιτισμό. Ο πολιτιστικός και πολιτισμικός μας πλούτος ξεπερνά εκατοντάδες φορές αυτόν που κατέχει η Αμερική και οι όμοιοί της. Είναι ανάμεσα στις παραλογισμούς που προκαλούν τον χλευασμό να περιμένουν το Ιράν να παραδοθεί σε ένα άλλο κράτος», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Ακούστηκε η φωνή της ενότητας σε όλο τον κόσμο»
Ο πρόεδρος του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν έκανε λόγο για μήνυμα ενότητας που αντήχησε σε όλο τον κόσμο.«Σας ευχαριστώ ειλικρινά, αγαπημένε λαέ. Με αγάπη αποχαιρετήσατε τους μάρτυρες και η φωνή της ενότητάς μας ακούστηκε σε όλον τον κόσμο. Το να υπηρετώ ένα τέτοιο ελεύθερο έθνος είναι η τιμή της ζωής μου».

Το παρών στις κηδείες έδωσε και ο διοικητής της Δύναμης Κουντς των Φρουρών της Επανάστασης, Εσμαΐλ Καανί, ο οποίος φημολογούταν ότι σκοτώθηκε.
Από το Μίσιγκαν στον Λευκό Οίκο: Τι σημαίνει η νίκη του Αμπντούλ Ελ-Σαγέντ για τους Δημοκρατικούς
O στρατηγός ήταν σχιζοφρενής, εμμονικός, πλησίαζε τα 75 όταν τον αντάμωσε η δόξα – Εκείνος που άλλαξε την πορεία της Ιστορίας!
Πώς πνίγηκε το 4χρονο παιδί σε πισίνα στην Πάρο: Οι γονείς ήταν στη θάλασσα, ο μπάρμαν έπεσε να το σώσει
Εκρηκτικό κοκτέιλ ζέστης και ισχυρών ανέμων σήμερα: Σε κατάσταση Red Code η Αττική και άλλες 5 περιοχές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




