Διπλός σεισμός στην Τουρκία: Αισθητός σε Κωνσταντινούπολη και Προύσα
Ανησυχία στην Τουρκία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο την Κίο (Γκέμλικ) στα νοτιοανατολικά της περιοχής της Θάλασσας του Μαρμαρά στην Τουρκία, έγινε αισθητός σε Κωνσταντινούπολη και Προύσα.
Ο σεισμός κατεγράφη από την Υπηρεσία Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD) στις 11:47 π.μ. ώρα Ελλάδας, ενώ το εστιακό του βάθος εντοπίστηκε στα 9,82 χλμ.
Το Αστεροσκοπείο Καντιλί της Κωνσταντινούπολης ανέφερε το μέγεθος του σεισμού στους 4 βαθμούς και το εστιακό βάθος του στα 5,3 χλμ..
Μία ώρα μετά, στις 12:57, καταγράφηκε νέος σεισμός μεγέθους 4,2 Ρίχτερ στην περιοχή της Κίου, με αποτέλεσμα να ταρακουνηθεί εκ νέου η Προύσα. Είχε εστιακό βάθος 10,14 χιλιομέτρων.
Διαβάστε ακόμη
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη το όνομα του κόμματος του Τσίπρα - Η ιδρυτική διακήρυξη
Θα υπάρξει ακραία ζέστη στην Ελλάδα όπως στη Βορειοδυτική Ευρώπη; Η ανάλυση του Κολυδά για το φαινόμενο
Υπόθεση 3χρονης στην Κρήτη: Τα ψέματα που οδήγησαν τη μητέρα στη φυλακή - «Έπαιζε έξω και μάλλον έπεσε»
Σοβιετικό ρόβερ που είχε «χαθεί» στη Σελήνη, έστειλε σήματα σχεδόν 40 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



