Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες Ουκρανίας και Ρωσίας - Συμφωνία για ανταλλαγή αιχμαλώτων
Τι αποφασίστηκε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο τρίτος γύρος των συνομιλιών μεταξύ της Ουκρανίας και Ρωσίας ολοκληρώθηκε, με τις συζητήσεις να λαμβάνουν χώρα στην Κωνσταντινούπολη, όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο TASS.
Όπως μεταδίδει, οι δύο αντιπροσωπείες συμφώνησαν σε ανταλλαγή αιχμαλώτων - στρατιωτικών και αμάχων. Σύμφωνα με το TASS, οι συνομιλίες ξεκίνησαν στις 20:37 και διήρκεσαν περίπου 40 λεπτά.
Κατά την έναρξη των συνομιλιών, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, είχε εκφράσει την ελπίδα πως οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών θα ήταν προσηλωμένες στον στόχο της επίτευξης αποτελεσμάτων. «Απώτερος στόχος είναι, βεβαίως, μια εκεχειρία που θα άνοιγε τον δρόμο για την ειρήνευση», στην Ουκρανία, δήλωσε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας.
Διαβάστε ακόμη
Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




