Συντριβή ελικοπτέρου στη Γκάνα: Οκτώ νεκροί, ανάμεσά τους οι υπουργοί Άμυνας και Περιβάλλοντος
Πρόκειται για «εθνική τραγωδία» ανέφερε ο προσωπάρχης του προέδρου Τζον Μαχάμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη σήμερα στην περιφέρεια Ασάντι της νότιας Γκάνας, παρασύροντας στον θάνατο τους οκτώ επιβαίνοντες, μεταξύ αυτών τους υπουργούς Άμυνας και Περιβάλλοντος της αφρικανικής χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης.
Το στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Z-9 συνετρίβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο μετά την απογείωσή του από την πρωτεύουσα Άκρα με προορισμό την πόλη Ομπουάσι.
Ο Τζούλιους Ντέμπρα, προσωπάρχης του προέδρου Τζον Μαχάμα, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο υπουργός Άμυνας Έντουαρντ Ομάνε Μποάμα και ο υπουργός Περιβάλλοντος, Επιστημών και Τεχνολογίας Ιμπραήμ Μούρταλα Μοχάμεντ βρήκαν τον θάνατο στο δυστύχημα. Νεκροί είναι επίσης ο Αλχάτζι Μουνίρου Μοχάμεντ, αναπληρωτής συντονιστής Εθνικής Ασφαλείας και πρώην υπουργός Γεωργίας, ο Σάμουελ Σάρπονγκ, αντιπρόεδρος του κόμματος NDC (Εθνικό Δημοκρατικό Κογκρέσο), ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Σάμουελ Αμποάτζιε, καθώς και τρία μέλη του πληρώματος.

Πρόκειται για «εθνική τραγωδία», είπε ο Τζούλιους Ντέμπρα, ανακοινώνοντας πως οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες.
Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: «Συμφώνησα να μιλήσω με τους Ιρανούς» λέει ο Τραμπ - Κλιμάκωση προαναγγέλλει ο Νετανιάχου
«Πόλεμος» Σαμαρά - Μαξίμου: Η Chevron, το «κλειδί» του Ελεγκτικού Συνεδρίου και το σχέδιο για το νέο κόμμα
«Στο είπα ότι θα χορέψουμε πάνω στον τάφο σου»: Ιρανή άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
Μια φανέλα, μια ιστορία, ένας αιώνας ζωής - Τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής επετειακής εμφάνισης για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



