Serial Killer: Η «προφητική» ταινία πίσω από το χαλί που βρέθηκε στη λίμνη
Το χαλί που βρέθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών για τα θύματα του Ορέστη στη Κόκκινη Λίμνη ανήκε σε «κινηματογραφική» σορό από την ταινία της δεκαετίας του 90' «Η σφαγή του κόκορα»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για χαλί με τις πέτρες και τα ξύλα στο εσωτερικό του, το οποίο όχι μόνο προκάλεσε συζητήσεις, αλλά πυροδότησε επίσης σεναριολογία για το πώς βρέθηκε εκεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.gr, το αντικείμενο φαίνεται να αφορά ταινία, η οποία είχε γυριστεί στο συγκεκριμένο σημείο το 1996. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι πρόκειται για την ταινία «Η σφαγή του κόκορα», την οποία σκηνοθέτησε ο Κύπριος Ανδρέας Παντζής.
Το χαλί που βρέθηκε κατά τις έρευνες
Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, ο δολοφόνος έριξε ένα πτώμα στη λίμνη, έτσι οι συντελεστές της ταινίας έφτιαξαν ένα ομοίωμα σορού με το χαλί, τις πέτρες και τα ξύλα.
Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ταινία είχε προταθεί για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.
Η σκηνή της ταινίας «Η σφαγή του κόκορα» με το «πτώμα» που πετάει ο δολοφόνος στη Κόκκινη λίμνη που βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες (58:09)
Γιατί ο θάνατος του Αλί Λαριτζανί μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στον πόλεμο - Πώς και γιατί έγινε στόχος
Εκτός ελέγχου η κόντρα Λυμπερόπουλου - Κυρανάκη: «Ντροπή σου» - «Σε ξέρει όλη η πιάτσα»
Νεαρός έκανε σούζες με τη μηχανή και ανέβαζε πανηγυρικά βίντεο στα social media - Τον ταυτοποίησε η ΕΛΑΣ
Χίτλερ εναντίον Ζελένσκι: Η viral εκλογική αναμέτρηση σε μια μικρή γαλλική επαρχία - «Εντελώς τρελό»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



