Βρετανία: Τρεις νεκροί σε συντριβή ελικοπτέρου στη Νήσο Ουάιτ
Το ελικόπτερο συνετρίβη σε ένα χωράφι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Tρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε σοβαρά, μετά τη συντριβή ελικοπτέρου σε χωράφι κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης κοντά σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στη βρετανική Νήσο Ουάιτ σήμερα, έγινε γνωστό από την αστυνομία.
Η αστυνομία του Χαμσάιρ και της Νήσου Ουάιτ ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να δώσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τους επιβαίνοντες στο ελικόπτερο και δεν θα σχολιάσει τις συνθήκες του δυστυχήματος.
Βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως η διαχειρίστρια εταιρεία Northumbria Helicopter ανέφερε πως ένα από τα αεροσκάφη της, ένα μοντέλο G-OCLV -κατέπεσε κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής πτήσης.
Η αστυνομία είπε νωρίτερα ότι το ελικόπτερο συνετρίβη σε ένα χωράφι κοντά στο Βέντνορ.
Διαβάστε ακόμη
Από τις τουρκικές απειλές, στην αποκλιμάκωση: Πώς η Άγκυρα άλλαξε στάση για το καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου
«Θα γκρεμιστεί η Θεσσαλονίκη αν βγουν τα ονόματα»: Κακουργηματικές διώξεις για το κύκλωμα φοροδιαφυγής
Η τραγική ιστορία βρέφους: Είχε πυρετό, το άφησαν σπίτι με αντιπυρετικό και την επόμενη μέρα χαροπάλευε
Κλέφτης για γέλια και για κλάματα: Άρπαξε iPhone από Apple Store αλλά τον ακινητοποίησαν πριν προλάβει να βγει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




