Φρίκη στις ΗΠΑ: Νεογέννητο βρέθηκε νεκρό σε σακούλα σκουπιδιών – Συνελήφθη η μητέρα του
Η αιτία θανάτου του παιδιού αναμένεται να προσδιοριστεί από τον ιατροδικαστή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ προκάλεσε στην πανεπιστημιακή κοινότητα στο Κεντάκι, στις ΗΠΑ η είδηση ότι οι Αρχές εντόπισαν νεκρό ένα νεογέννητο βρέφος μέσα σε σακούλα σκουπιδιών σε ντουλάπα.
Για το τραγικό περιστατικό συνελήφθη μία 21χρονη φοιτήτρια η οποία θεωρείται η μητέρα του βρέφους.
Άγνωστη η αιτία θανάτου του παιδιού
Η αιτία θανάτου του παιδιού αναμένεται να προσδιοριστεί από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Fayette.
Σε βάρος της 21χρονης απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση πτώματος, αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και απόκρυψη γέννησης βρέφους.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και λόγω του προφίλ της κατηγορούμενης. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου, η Snelling είναι μέλος της ομάδας μαζορετών STUNT και φοιτήτρια του τελευταίου έτους, με παρουσία στην ομάδα τα τρία τελευταία χρόνια.
Σχεδόν αγκαλιασμένοι εντοπίστηκαν οι ορειβάτες που χτυπήθηκαν από χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια
Πώς ο Αυταρχισμός απειλεί ευθέως τις φιλελεύθερες δημοκρατίες
Διακυβέρνηση Τραμπ: 13 πράγματα που άλλαξε μέσα στο 2025 και δεν το πρόσεξε κανείς
Είσαι κομμουνιστής; Πέθανες! Ψηφίζεται ο Νόμος 509/1947 που οδήγησε στο εκτελεστικό απόσπασμα χιλιάδες ανθρώπους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




