Φρίκη στις ΗΠΑ: Νεογέννητο βρέθηκε νεκρό σε σακούλα σκουπιδιών – Συνελήφθη η μητέρα του
Η αιτία θανάτου του παιδιού αναμένεται να προσδιοριστεί από τον ιατροδικαστή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ προκάλεσε στην πανεπιστημιακή κοινότητα στο Κεντάκι, στις ΗΠΑ η είδηση ότι οι Αρχές εντόπισαν νεκρό ένα νεογέννητο βρέφος μέσα σε σακούλα σκουπιδιών σε ντουλάπα.
Για το τραγικό περιστατικό συνελήφθη μία 21χρονη φοιτήτρια η οποία θεωρείται η μητέρα του βρέφους.
Άγνωστη η αιτία θανάτου του παιδιού
Η αιτία θανάτου του παιδιού αναμένεται να προσδιοριστεί από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Fayette.
Σε βάρος της 21χρονης απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση πτώματος, αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και απόκρυψη γέννησης βρέφους.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και λόγω του προφίλ της κατηγορούμενης. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου, η Snelling είναι μέλος της ομάδας μαζορετών STUNT και φοιτήτρια του τελευταίου έτους, με παρουσία στην ομάδα τα τρία τελευταία χρόνια.
Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
Η νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ: Αποτροπή μέσω μιας Συμμαχίας Ετοιμότητας;
«Πόλεμος» για το νερό: Σφοδρές αντιδράσεις για την υποχρεωτική απορρόφηση ΔΕΥΑ από ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ
Χάος στον Καναδά: Πάνω από 200 πυρκαγιές εκτός κάθε ελέγχου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




