Αθωώθηκε η δήμαρχος της Ρώμης-Τα προβλήματα στην πόλη παραμένουν
Η προερχόμενη από το Κίνημα Πέντε Αστέρια δήμαρχος είχε δηλώσει ότι εάν καταδικαζόταν θα έθετε την παραίτησή της στο κόμμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με απόφαση δικαστηρίου που εκδόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, η δήμαρχος της Ρώμης Βιρτζίνια Ράτζι αθωώθηκε από τις κατηγορίες του διαβλητού διορισμού διευθυντικού στελέχους του δήμου της Ρώμης και της ψευδούς κατάθεσης.
Η προερχόμενη από το Κίνημα Πέντε Αστέρια δήμαρχος είχε δηλώσει ότι εάν καταδικαζόταν θα έθετε την παραίτησή της στο κόμμα.«Προχωρώ κρατώντας ψηλά το κεφάλι», δήλωσε η δήμαρχος εμφανώς συγκινημένη μετά την απόφαση που πρακτικά την διατήρησε στον δημαρχιακό θώκο της Αιώνιας Πόλης. Η υπόθεση σχετιζόταν με τον διορισμό του Ρενάτο Μάρα στην θέση του υπεύθυνου τουρισμού του δήμου.
Ο εισαγγελέας θεώρησε ότι η Ράτζι προχώρησε στη συγκεκριμένη επιλογή έπειτα από πιέσεις που δέχθηκε από τον σύμβουλό της Ραφαέλε Μάρα, αδελφού του Ρενάτο. Οι δικαστές αποφάνθηκαν ωστόσο ότι στη συμπεριφορά της δημάρχου δεν υπήρξε τίποτα το αξιόποινο.
Συγκλονίζει η νέα τραγωδία με 15 νεκρούς σε ελληνικά ύδατα - Τι λένε δήμαρχος και Λιμενικό για τις συνθήκες
«Μετωπική» Πλεύρη-αντιπολίτευσης για την τραγωδία στη Χίο: Ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό
Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN που ρώτησε για Έπσταϊν: «Είσαι η χειρότερη»
Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



