Τουρκία: Συνάντηση Ιμπραχίμ Καλίν με αντιπροσωπεία της Χαμάς – Διαβουλεύσεις για το σχέδιο ειρήνης για τη Γάζα
Τι ανέφεραν πηγές των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Τουρκίας ΜΙΤ Ιμπραχίμ Καλίν συναντήθηκε σήμερα με τον Χαλίλ Αλ Χάγια, των επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της Χαμάς και συζήτησαν τα μέτρα που είναι αναγκαίο να ληφθούν ώστε να προχωρήσει στη δεύτερη φάση του το ειρηνευτικό σχέδιο για τη Λωρίδα της Γάζας, ανέφεραν πηγές των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας.
Οι πηγές, που μίλησαν υπό τον όρο να μην κατονομαστούν, είπαν ότι ο Ιμπραχίμ Καλίν συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Χαμάς στην Κωνσταντινούπολη και συζήτησαν τα επόμενα βήματα που θα γίνουν ώστε να αποτραπούν, όπως είπαν, οι παραβιάσεις της εκεχειρίας εκ μέρους του Ισραήλ.
Συζητήθηκαν επίσης τα μέτρα που θα ληφθούν για να επιλυθούν τα εναπομείναντα ζητήματα ώστε να προχωρήσει η δεύτερη φάση του σχεδίου, πρόσθεσαν οι πηγές, χωρίς να δώσουν άλλες διευκρινίσεις.
Ιράν και ΗΠΑ «έκλεισαν» σε οδικό χάρτη 60 ημερών για οριστική συμφωνία - Τι αποφάσισαν για Ορμούζ και Λίβανο
Στον «επαναπατρισμό» παραδοσιακών ψηφοφόρων ποντάρει η κυβέρνηση - Ποια πρόσωπα βγαίνουν μπροστά
Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: Πώς η ΕΛΑΣ «έδεσε» τον δράστη - Οι αντιφάσεις, το βίντεο και ο μαρτυρικός θάνατος
Φοιτητική κατοικία: Η δεύτερη αγωνία των Πανελλαδικών αρχίζει μετά τις βάσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




