Τραμπ: Ο Πούτιν συμφώνησε να σταματήσει τις επιθέσεις στο Κίεβο για μια βδομάδα
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συμφώνησε να μην επιτεθεί στο Κίεβο και σε άλλες ουκρανικές πόλεις για μια εβδομάδα λόγω ψύχους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν συμφώνησε σε κατάπαυση του πυρός για μία εβδομάδα στην Ουκρανία, λόγω πολικού ψύχους, σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του New York Times, κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι «ζήτησε προσωπικά» από τον πρόεδρο Πούτιν να μην εκτοξεύσει πυραύλους στο Κίεβο εν μέσω του «ψύχους» που σαρώνει την περιοχή.
Ο Τραμπ δήλωσε επίσης, ότι ο Ρώσος πρόεδρος συμφώνησε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.
Η δήλωση του Τραμπ ήρθε μετά την ανακοίνωση του ειδικού απεσταλμένου του, Στιβ Γουίτκοφ, ότι οι πρόσφατες τριμερείς συνομιλίες μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ρωσίας και της Ουκρανίας είχαν σημειώσει «μεγάλη πρόοδο» και ότι νέες συνομιλίες αναμένονται σε μια εβδομάδα. Οι συνομιλίες επικεντρώθηκαν, όπως είπε, «στα εδαφικά».
Ο Γουίτκοφ συμπλήρωσε πως εκτιμά ότι «ο λαός της Ουκρανίας είναι αισιόδοξος και περιμένει ότι θα καταλήξουμε σε μια ειρηνευτική συμφωνία σύντομα».
Η Τούμπα αποχαιρέτησε τα παιδιά της: Το σπαρακτικό «αντίο» με πυρσούς και συνθήματα
Δημοσκόπηση MRB για OPEN: Καθαρή πρωτιά ΝΔ και δεύτερη θέση για Πλευση Ελευθερίας - Τι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιανου
Η πρώτη αντίδραση Ζελένσκι για την κατάπαυση πυρός μίας εβδομάδας - Το μήνυμα που στέλνει στη Ρωσία
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πέθανε 5χρονος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



