Συντριβή υδροπλάνου στο Σιάτλ: Eπεσε σε βράχια και πήρε φωτιά – Σώοι οι 11 επιβαίνοντες
Τέσσερις από του 11 επιβάτες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ατύχημα σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης (23.07,2026) μετά τη συντριβή ενός υδροπλάνου κοντά στο Σιάτλ της πολιτείας της Ουάσινγκτον. Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 11 άτομα, δέκα επιβάτες και ο πιλότος, οι οποίοι «είχαν Άγιο» και βγήκαν ζωντανοί μετά τη συντριβή.
Η συντριβή σημειώθηκε έπειτα από αναγκαστική προσθαλάσσωση. Το υδροπλάνο, μετά την αναγκαστική προσθαλάσσωση, κατέληξε στα βράχια του νησιού και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Τέσσερις από του 11 επιβάτες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Σε κρίσιμη κατάσταση
Ο ένας από αυτούς, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σημαντική ήταν και η βοήθεια ανθρώπων που βρίσκονταν στην περιοχή με τα σκάφη τους, καθώς έσπευσαν αμέσως να συνδράμουν τους επιβαίνοντες.
Συντριβή υδροπλάνου στο Σιάτλ/Χ
Συναγερμός στη Γαλλία: Τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες σε πυροβολισμούς κοντά στο Παρίσι
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δηλώνει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας
Οι δημοσκοπήσεις και το οξύμωρο της πολιτικής συγκυρίας
Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ κατηγορείται για παιδική πορνογραφία - Το ήξερε από το 2018
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



