Πυρκαγιές στην Καλιφόρνια: Εχουν ανασυρθεί 42 πτώματα στην Κομητεία Μπιούτ
Τελειωμό δεν έχει ο κατάλογος των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα την Βόρεια Καλιφόρνια, αφήνοντας πίσω 42 νεκρούς, δεκάδες αγνοούμενους, εκατοντάδες καμένα σπίτια και χιλιάδες καμένα στρέμματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εχουν εντοπιστεί μέχρι τώρα τα πτώματα τουλάχιστον 42 ανθρώπων οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στην αποκαλούμενη Camp Fire, στη βόρεια Καλιφόρνια, γεγονός που σημαίνει ότι πρόκειται για την πιο πολύνεκρη πυρκαγιά στην ιστορία της Πολιτείας αυτής, ανακοίνωσε ο σερίφης της Κομητείας Μπιούτ, ο Κόρι Χόνι.
«Μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί τα λείψανα 13 νέων θυμάτων, κάτι που αυξάνει τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 42. Αν έχω καταλάβει σωστά, πρόκειται για την πιο πολύνεκρη δασική πυρκαγιά στην ιστορία της Καλιφόρνιας», είπε ο σερίφης Χόνι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.
Με τη δήλωση αυτή, ο Χόνι διόρθωσε την προηγούμενη εκτίμησή του κατά την οποία η πυρκαγιά Καμπ είναι η φονικότερη στην ιστορία ολόκληρων των ΗΠΑ.
Η συγκεκριμένη δασική πυρκαγιά θεωρείται επίσης η πιο καταστροφική στην ιστορία της Πολιτείας, αφού απανθράκωσε πάνω από 7.100 σπίτια και άλλα κτίρια, ανάμεσά τους ένα νοσοκομείο, αφότου εκδηλώθηκε, την Πέμπτη, σύμφωνα με αξιωματούχους.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



