Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν για τις επιθέσεις στη Θάλασσα του Ομάν
«Βλέπουμε το πλοίο, με μία νάρκη, που δεν εξερράγη και αυτό έχει την υπογραφή του Ιράν»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε σήμερα ότι οι επιθέσεις εναντίον δύο δεξαμενόπλοιων στη Θάλασσα του Ομάν φέρουν «την υπογραφή» του Ιράν, επικαλούμενος ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Πεντάγωνο.
«Το Ιράν το έκανε αυτό» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο αμερικανικό δίκτυο Fox News. «Βλέπουμε το πλοίο, με μία νάρκη, που δεν εξερράγη και αυτό έχει την υπογραφή του Ιράν».
Ο Τραμπ απέρριψε το ενδεχόμενο ενός μακροχρόνιου κλεισίματος των Στενών του Χορμούζ από την Τεχεράνη.Οι Ιρανοί «δεν θα κλείσουν (τα Στενά). Δεν θα τα κλείσουν, δεν θα τα κλείσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και το γνωρίζουν αυτό. Αυτό τους έχει ειπωθεί με τον πλέον σθεναρό τρόπο» σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.Ερωτηθείς πώς σχεδιάζει να απευθυνθεί προς το Ιράν και να σταματήσει τέτοιου είδους επεισόδια, ο Ρεπουμπλικανός απάντησε: «Θα δούμε».
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση και οι συναντήσεις που δρομολογούνται
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




