Σύνοδος Κορυφής: Εικόνες 2015 - Δημοσιογράφοι κοιμούνταν όπου έβρισκαν
Σημειώνεται ότι οι μαραθώνιες συναντήσεις ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) και ολοκληρώθηκαν στις 7 το πρωί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τελικά και μετά τις πολύωρες συσκέψεις η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής κατέληξε σε αδιέξοδο, ενώ η συμφωνία όπως έγραψε χαρακτηριστικά το Γαλλικό Πρακτορείο «καταστράφηκε».
Το πρωί της Δευτέρας (1/7) αναμένεται να συνεχιστούν οι συζητήσεις μεταξύ των ηγετών προκειμένου να βρεθεί λύση και να οριστούν τα πρόσωπα που θα καταλάβουν τις θέσεις-κλειδιά των ευρωπαϊκών θεσμών.
Ενδεικτικές είναι οι εικόνες από την αίθουσα Τύπου με πολλού δημοσιογράφους να κοιμούνται όπου βρουν, από γραφεία και καρέκλες μέχρι το πάτωμα, με τις εικόνες να θυμίζουν τις διαπραγματεύσεις του καλοκαιριού του 2015 με την Ελλάδα.
Διαβάστε ακόμη
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



