Αδιέξοδο στη Σύνοδο Κορυφής - Νέα συνεδρίαση αύριο Τρίτη
Οι διαβουλεύσεις των ηγετών θα συνεχιστούν αύριο το πρωί στις 11🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι διαβουλεύσεις των ηγετών των 27 χωρών της ΕΕ (απουσιάζει ο Νίκος Αναστασιάδης) αναφορικά με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις ευρωπαϊκές θέσεις κλειδιά.
Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν περίπου 18 ώρες, ενώ πριν από λίγα λεπτά ο Πρέμπεν Άαμαν, εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τουσκ, ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αποφάσισε να διακόψει τις συνομιλίες, οι οποίες θα συνεχιστούν το πρωί της Τρίτης στις 11 (12 ώρα Ελλάδος).
Η απόφαση λήφθηκε λόγω του γεγονότος ότι κάποιοι ηγέτες είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις και έπρεπε να φύγουν το μεσημέρι, αλλά μαρτυρά τη δυσκολία των Ευρωπαίων να καταλήξουν σε συμφωνία.
Διαβάστε ακόμη
«Μυρωδιά που μας έκαιγε τον λαιμό»: Φίλες που ταξίδευαν μαζί περιγράφουν τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη
Η αρχή του τέλους για τον Τραμπ: Όταν η λαϊκή δυσαρέσκεια γίνεται κύμα ανατροπής
Ακόμη και ιατρικές υπηρεσίες με προσφορές Black Friday - Άμεση απόσυρση των διαφημίσεων ζητά ο ΙΣΑ
Halloween στο Γκάζι: «Τα πόδια τους έχουν σημάδια από μαστίγια» - Σοκαριστικές καταγγελίες για το βίαιο πάρτι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



