Bloomberg: Η Άγκυρα θα αγοράσει ρωσικά μαχητικά αν δεν πάρει F-35
Το πρακτορείο επικαλείται ανώνυμους Τούρκους αξιωματούχους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην περίπτωση που η Τουρκία αποκλειστεί από το πρόγραμμα παραγωγής των μαχητικών αεροσκαφών F-35, θα αναζητήσει άλλες εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων και ρωσικών μαχητικών, μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg επικαλούμενο μη κατονομαζόμενους Τούρκους αξιωματούχους.
Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, η Τουρκία θα προσπαθήσει να αναπτύξει τα δικά της μαχητικά αεροσκάφη αλλά και βαλλιστικούς πυραύλους, για εγχώρια χρήση και για εξαγωγή.
Το Σαββατοκύριακο, στη σύνοδο της G-20 στην Οσάκα της Ιαπωνίας, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε ότι η χώρα του δεν θα υπαναχωρήσει από την αγορά του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400.
Παράλληλα, επισήμανε ότι έχει ήδη πληρώσει για τα αμερικανικά F-35 και αναμένει ότι θα παραδοθούν κανονικά.
Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του γιου του ανώτερου αξιωματικού της ΕΛΑΣ στον Άγιο Δημήτριο - Πώς έγινε το έγκλημα
«Ακούστηκε πυροβολισμός»: Η φωτογραφία ντοκουμέντο της μηχανής του γυναικοκτόνου και η μαρτυρία «κλειδί»
Το «τρελό σκουλήκι» που έχει θέσει σε συναγερμό τις ΗΠΑ - Δεν ξέρουν πώς να το εξοντώσουν
Λύθηκε το μυστήριο των ηφαιστειακών κεραυνών; Νέα μελέτη εξηγεί το φαντασμαγορικό φαινόμενο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



