Φωτιές στη νότια Γαλλία - Απομακρύνθηκαν χιλιάδες κατασκηνωτές
Σύμφωνα με τη νομαρχία, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, ενώ οι κατασκηνωτές έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή μέρη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φωτιές ξέσπασαν τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου, στη νότια Γαλλία, που αναζωπυρώθηκαν με τη βοήθεια των θυελλωδών ανέμων, κυρίως κοντά στο Περπινιάν, όπου περισσότεροι από 2.500 παραθεριστές απομακρύνθηκαν από τα κάμπινγκ τους.
Σύμφωνα με τη νομαρχία, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, ενώ οι κατασκηνωτές έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή μέρη. Στο Αρζέλ Σιρ Μερ, η φωτιά, τα αίτια της οποίας δεν έχουν καθοριστεί, ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, ενώ στην περιοχή έπνεαν άνεμοι άνω των 70 χλμ/ώρα. Το βράδυ, «είχε περιοριστεί, δεν είχε τεθεί υπό έλεγχο». Οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταμέτρησαν «τουλάχιστον 11 εστίες φωτιάς».
Διαβάστε ακόμη
Ανάμεσα στον φόβο και την εύθραυστη ισορροπία: Ένας κόσμος σε τεντωμένο σκοινί το 2025
Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών 10 νέα ΑΦΜ για παράνομες επιδοτήσεις
ΕΥΔΑΠ: «Ποδαρικό» με αυξήσεις στο νερό – Τι ισχύει με τα τιμολόγια από 1η Ιανουαρίου
Βασιλόπιτα για.... Γκίνες στο Περιστέρι: Ζύγιζε 10 τόνους και ξεπέρασε σε μήκος τα 100 μέτρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



