Κόσοβο: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός - Μεταβαίνει στη Χάγη ως κατηγορούμενος
«Θέλω να γίνει σαφής διαχωρισμός του πρωθυπουργού και του πολίτη Ράμους Χαραντινάι. Γι αυτό παραιτούμαι», σημείωσε ο ίδιος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρωθυπουργός του Κοσόβου Ράμους Χαραντινάι παραιτήθηκε κατά την συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου. Όπως μετέδωσε η σερβική ραδιοτηλεόραση (RTS) ο Ράμους Χαραντινάι ενημέρωσε τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου ότι κλήθηκε από το ειδικό δικαστήριο για τα εγκλήματα του UCK στην Χάγη, να παρουσιαστεί υπό την ιδιότητα του κατηγορουμένου και γι αυτόν το λόγο παραιτείται από την θέση του πρωθυπουργού.
«Θέλω να γίνει σαφής διαχωρισμός του πρωθυπουργού και του πολίτη Ράμους Χαραντινάι. Γι αυτό παραιτούμαι. Στην Χάγη θα μεταβεί ο πολίτης του Κοσόβου και όχι ο πρωθυπουργός της χώρας» δήλωσε ο Χαραντινάι εξηγώντας του λόγους που τον αναγκάζουν να παραιτηθεί.
Διαβάστε ακόμη
Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων - Πιάστηκε επ' αυτοφώρω
Χειμερινό μοτίβο μετά την Πρωτομαγιά: Ψυχρή εισβολή φέρνει ο Μάιος - Η ανάρτηση Κολυδά
Αυξάνουν φρούτα και λαχανικά τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα; Τι αποκαλύπτει σοκαριστική έρευνα
Ένοπλες ληστείες από ανήλικους στα Νότια Προάστια: Βίντεο ντοκουμέντα και καταδίωξη πριν συλληφθούν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



