Επιτέλους... Αμερικανός ο Μπίλι Άιντολ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο γνωστός καλλιτέχνης Μπίλι Άιντολ έγινε Αμερικανός υπήκοος στο Λος Άντζελες και κρατώντας την αμερικανική σημαία έδωσε τον σχετικό όρκο. Οι αρμόδιες αμερικανικές υπηρεσίες (USCIS) δημοσίευσαν στο Twitter ένα κολάζ των φωτογραφιών του 62χρονου ροκ σταρ από την ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου.
«It's a nice day for a naturalization ceremony» (Είναι μια ωραία μέρα για μια τελετή πολιτογράφησης» αναφέρεται στη λεζάντα των φωτογραφιών σε μία παράφραση του στίχου του τραγουδιού του Μπίλι Άιντολ «White Wedding»,«It's a nice day for white wedding».
«Συγχαρητήρια στον Billy Idol που έγινε νέος Αμερικανός υπήκοος #newUScitizen σήμερα στο Λος Άντζελες, CA» σημειώνεται στο tweet.
Ο τραγουδιστής, συνθέτης, μουσικός και ηθοποιός γεννήθηκε ως Ουίλιαμ Μάικλ Άλμπερτ στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Άιντολ μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1981 για να ξεκινήσει σόλο καριέρα, αφού συνίδρυσε το punk rock συγκρότημα Generation X στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο 62χρονος, γνωστός για τις επιτυχίες όπως "Rebel Yell", "Dancing with Myself" και "Mony Mony" προγραμματίζει 10 εμφανίσεις το 2019.
Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
Χάος στο Ισραήλ: Η στιγμή των ιρανικών επιθέσεων - Πιάστηκαν στον «ύπνο» τα συστήματα προειδοποίησης
Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




