Καλιφόρνια: Ισοδύναμος με 11 τσιγάρα την ημέρα ο αέρας από τις φωτιές
Τραγικός ο απολογισμός από τις φωτιές με τους νεκρούς να φτάνουν τους 79, ενώ ο αριθμός των αγνοούμενων βρίσκεται στους 1.276🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι αρχές του Σαν Φρανσίσκο συνέστησαν στους κατοίκους της πόλης να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και να μείνουν στα σπίτια τους εξαιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που έχει προκληθεί από τη γιγαντιαίων διαστάσεων πυρκαγιά στο βόρειο τμήμα της Καλιφόρνιας.
Η ποιότητα του αέρα έχει επιδεινωθεί ραγδαία, φθάνοντας σε ένα «πολύ ανθυγιεινό επίπεδο», ανέφεραν οι υγειονομικές Αρχές του Σαν Φρανσίσκο.
Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αναρτήσει στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες όπου η διάσημη γέφυρα Golden Gate μόλις που διακρίνεται πίσω από το νέφος.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αναπνέοντας μια μέρα τον αέρα της πόλης, είναι σαν να έχει καπνίζει κάποιος 11 τσιγάρα.
Διαβάστε ακόμη
Το απόλυτο αδιέξοδο με τα αγροτικά μπλόκα: Η κυβέρνηση λέει «όχι» σε επτά αιτήματα - «Είναι ανέφικτα»
Η Ουκρανία έπληξε με drones τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μεσόγειο
Η μαύρη Παρασκευή: 45 χρόνια από τον εφιάλτη που έκαψε την Αθήνα στην καρδιά των Χριστουγέννων
Εξώδικο του ιδιοκτήτη του Fever στον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τις κατηγορίες για οικονομικά οφέλη - Τι καταγγέλλει και τι ζητά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



