Ο Πούτιν υπέρ μιας διευρυμένης G7 με την Κίνα, την Ινδία και την Τουρκία
Το ζήτημα της προσθήκης της Ρωσίας στο σχήμα της G7 συζητήθηκε κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε κατά την διάρκεια του διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Ανατολής, που διεξάγεται στο Βλαδιβοστόκ, ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει μια σύνοδο της G7/G8, και θα καλωσόριζε ένα ευρύτερο σχήμα με τη συμμετοχή της Κίνας, της Ινδίας και της Τουρκίας.
Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί έναν διεθνή οργανισμό χωρίς την συμμετοχή της Κίνας και της Ινδίας.
Το ζήτημα της προσθήκης της Ρωσίας στο σχήμα της G7 συζητήθηκε κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιαπωνικού υπουργείου Εξωτερικών Τακέσι Οσούγκα μετά το τέλος της συνάντησης των δύο ηγετών.
«Όσον αφορά τα διεθνή ζητήματα, οι δύο ηγέτες συζήτησαν την κατάσταση που διαμορφώνεται γύρω από το Ιράν, καθώς και το ζητήμα για το ενδεχόμενο της επιστροφής (της Ρωσίας) στο σχήμα των ‘οκτώ’ (G8)” δήλωσε ο Οσούγκα.

Στις φλόγες η Μέση Ανατολή: Νέες μεγάλες εκρήξεις στο κέντρο της Τεχεράνης - Χτυπήθηκε η ιρανική κρατική τηλεόραση
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Νεκρή έγκυος στον Κολωνό: «Ψόφα σαν σκυλί» φώναζε ο 38χρονος όσο η γυναίκα ψυχορραγούσε
Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



