ΗΠΑ: Εν αναμονή της έναρξης παραπομπής του Τραμπ για το «ουκρανικό σκάνδαλο»
Η εφημερίδα Washington Post επικαλείται στελέχη του Δημοκρατικού Kόμματος που της μίλησαν ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι πρόκειται να ανακοινώσει αργότερα απόψε ότι θα ξεκινήσει επίσημη έρευνα με το ερώτημα της παραπομπής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε η εφημερίδα Washington Post. Η εφημερίδα επικαλείται στελέχη του Δημοκρατικού Kόμματος που της μίλησαν ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία τους.
Λίγο νωρίτερα, η ίδια η Πελόζι κατηγόρησε τον επικεφαλής της υπηρεσίας Εθνικών Πληροφοριών (DNI) Τζόζεφ Μαγκουάιρ ότι, κατ' εντολή της κυβέρνησης Τραμπ, παραβιάζει τον νόμο επειδή δεν παραδίδει στο Κογκρέσο την καταγγελία που έκανε ένας μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος, μέλος και ο ίδιος μιας υπηρεσίας πληροφοριών. Απέφυγε όμως να διευκρινίσει ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειές της. Η καταγγελία αυτή υποβλήθηκε τον Αύγουστο και αφορούσε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στα τέλη Ιουλίου ο Τραμπ με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Ινδία: 21χρονος φοιτητής καθάρισε μόνος του τον μολυσμένο ποταμό Ατζνάρ και κέρδισε διεθνή αναγνώριση
Σοκαριστικό βίντεο: Σφοδρή σύγκρουση με Lamborghini που έτρεχε με 200 χλμ - Νεκροί πατέρας και γιος
Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο κινηματογραφικός παραγωγός, Θάνος Λαμπρόπουλος - Η σημαντική διαδρομή του στον ελληνικό κινηματογράφο
Τανάγρα: Το σενάριο της αιφνίδιας βλάβης στο μικροσκόπιο - Βίντεο από την πρόβα του Phantom πριν τη συντριβή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



