Νότια Κορέα: 18 τραυματίες από φωτιά σε δύο δεξαμενόπλοια
Αξιωματούχοι της ακτοφυλακής και της πυροσβεστικής ανέφεραν νωρίτερα, ότι η φωτιά στο μεγαλύτερο μέρος της, έχει τεθεί υπό έλεγχο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στη Νότια Κορέα εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε σε δύο δεξαμενόπλοια. Στους 18 έχουν φτάσει οι τραυματίες.
Σκηνές πανικού επικράτησαν σε λιμάνι στη Νότια Κορέα όταν ξέσπασε φωτιά σε δύο δεξαμενόπλοια με τους τραυματίες να έχουν φτάσει τους 18, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Ιαπωνία και μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.
Αξιωματούχοι της ακτοφυλακής και της πυροσβεστικής ανέφεραν νωρίτερα, ότι η φωτιά στο μεγαλύτερο μέρος της, έχει τεθεί υπό έλεγχο.
Μία έκρηξη έγινε στο δεξαμενόπλοιο 25.000 τόνων Stolt Groenland με σημαία των Νήσων Κέιμαν στο λιμάνι Ούλσαν περίπου στις 10:50 το πρωί (τοπική ώρα), όπως δήλωσε ένας αξιωματικός της ακτοφυλακής.
Εντός του πλοίου βρίσκονταν 25 ναυτικοί. Μεταξύ αυτών, ναυτικοί από την Ρωσία και τις Φιλιππίνες. Η φωτιά μεταδόθηκε και σε ένα άλλο δεξαμενόπλοιο. Πρόκειται για το 9.000 τόνων Bau Dalian με σημαία Νότιας Κορέας, που ήταν δεμένο δίπλα στο πρώτο δεξαμενόπλοιο.
Πινακίδες με το... σταγονόμετρο: Ψηφιακό «λίφτινγκ» μετά το μπλόκο των ελλείψεων
Γιατί πάει στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Το «μενού» των συναντήσεων και ο ρόλος της Ελλάδας
Αλλάζει ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης: Η κατάρρευση των γερμανικών κομμάτων και η επέλαση της AfD
Βίντεο ντοκουμένο: H στιγμή που ο πιλότος πηδά από το φλεγόμενο Boeing της Amazon στο Μαϊάμι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




