Κύπρος: Συντριβή αεροσκάφους στα κατεχόμενα - Δύο νεκροί
Πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο Τούρκοι υπήκοοι βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το εκπαιδευτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε σε περιοχή των κατεχομένων στην Κύπρο. Ο Serkan Özcezarlı και ο Hakan Çetinkay είναι τα θύματα της συντριβής του διθέσιου μικρού αεροσκάφους, που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στο κατεχόμενο Λευκόνοικο.
Σύμφωνα με τις αρχές του ψευδοκράτους πρόκειται για μέλη της «ομοσπονδίας αεροπορικών αγώνων της "ΤΔΒΚ"», που επρόκειτο να εκτελέσουν εκπαιδευτική πτήση στην περιοχή.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους κατά την προσγείωσή του στον αεροδιάδρομο με αποτέλεσμα να συντριβεί και να οδηγήσει στο θάνατο τους δύο πιλότους. Όπως αναφέρεται, στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους έχει ήδη μεταβεί ο «υπουργός μεταφορών» Τολγκά Ατακάν μαζί με άλλους «αξιωματούχους».
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



