Συρία: Σύλληψη κι ανάκριση της αδελφής του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι από Τούρκους
Εκτός της αδελφής συνελήφθη ο σύζυγος και η νύφη της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι αρχές της Τουρκίας αιχμαλώτισαν μια αδελφή του θανόντα πρώην ηγέτη της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι χθες Δευτέρα στην πόλη Άζαζ της βόρειας Συρίας, δήλωσε ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς και πρόσθεσε ότι ανακρίνονται η ίδια, ο σύζυγός της και μια νύφη της, που επίσης συνελήφθησαν.
«Η Ρασμίγια Αουάντ αιχμαλωτίστηκε σε επιδρομή σε κοντέινερ κοντά στην Άζαζ», είπε ο αξιωματούχος. «Ελπίζουμε να εξασφαλίσουμε μεγάλο όγκο πληροφοριών από την αδελφή του Μπαγκντάντι για τα ενδότερα του ΙΚ», πρόσθεσε ο ίδιος αξιωματούχος της τουρκικής κυβέρνησης.
Διαβάστε ακόμη
«Πρέπει οπωσδήποτε να χάσουν, είναι εχθροί μου» - Νέα αποκαλυπτικά μηνύματα στη δικογραφία για τα στημένα στο μπάσκετ
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Pizza Fan: Βρέθηκε μυστική κρύπτη με 1,1 εκατ. στη βίλα του ιδιοκτήτη - 21 συλλήψεις μέχρι στιγμής
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κάτω από το 25% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου - Ντέρμπι για τη δεύτερη θέση
Ανεξέλεγκτοι πράκτορες AI αποκτούν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς στις ΗΠΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



