Tσαβούσογλου για πρόεδρο Ευρωκοινοβουλίου: Ντρέπομαι που εκπροσωπεί την Ευρώπη
Μετά την επίθεση στον Μητσοτάκη, το τουρκικό ΥΠΕΞ βάλλει κατά της Ευρώπης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έντονη αντίδραση κατά του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μία ημέρα μετά τη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες.
Ο Σασόλι σε tweet μετά τη συνάντηση με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανέφερε ότι διατύπωσε στον Τούρκο ΥΠΕΞ τις αντιρρήσεις του σχετικά με την επιχείρηση Πηγή Ειρήνης της Τουρκίας στη Συρία καθώς και τις τουρκικές γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο, γεγονός που ο Τούρκος ΥΠΕΞ διαψεύδει κατηγορηματικά.
«Το να ενημερώνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι συζήτησε μαζί μου θέματα τα οποία δεν τόλμησε να αναφέρει καν σε εμένα, είναι ένα νέο παράδειγμα της ανειλικρινούς και υποκριτικής στάσης της Ε.Ε. Ντρέπομαι που ένα άτομο, το οποίο εκπροσωπεί τους λαούς της Ευρώπης, να δημοσιοποιεί διαστρεβλώνοντας το περιεχόμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε έναν ευρωπαϊκό θεσμό», έγραψε αντίστοιχα στο Twitter ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



