Ρωσία: Έπεσε λεωφορείο σε ποτάμι - 19 νεκροί (pics & vid)
Οι επιδόσεις της Ρωσίας στον τομέα της οδικής ασφάλειας είναι από τις πιο χαμηλές στον κόσμο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεκαεννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη από την πορεία του πάνω σε μια γέφυρα στη ρωσική άπω ανατολή και έπεσε σε ποταμό, δήλωσε η τοπική κυβέρνηση.
«Σύμφωνα με επικαιροποιημένες πληροφορίες, 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν, 21 φέρουν σοβαρά τραύματα», ανέφερε σε μια ανακοίνωση η κυβέρνηση της επαρχίας Ζαμπαϊκάλσκ.
Το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας ανέφερε σε μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του ότι το λεωφορείο, που είχε ξεκινήσει από την πόλη Σρέτενσκ και κατευθυνόταν στην πόλη Τσίτα, 6.320 χλμ. ανατολικά της Μόσχας, έπεσε από τη γέφυρα στον ποταμό Κουένγκα γύρω στις 09:38 ώρα Μόσχας (08:38 ώρα Ελλάδας).
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, περίπου 43 επιβάτες και ένας οδηγός επέβαιναν στο λεωφορείο. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia-24 ότι τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.
Οι επιδόσεις της Ρωσίας στον τομέα της οδικής ασφάλειας είναι από τις πιο χαμηλές στον κόσμο. Σύμφωνα με την τροχαία της χώρας, 18.214 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα πέρυσι. Ο αριθμός αυτός υπερβαίνει εκείνον των 15.000 Σοβιετικών στρατιωτών που σκοτώθηκαν συνολικά κατά τον σοβιετικό πόλεμο στο Αφγανιστάν (1979-1989)
«Κόφτης» από την Αποκεντρωμένη για τους περιορισμούς στα ηλεκτρικά πατίνια - Οι τελικές ρυθμίσεις
Αναγκάστηκε να πουλήσει την 5χρονη κόρη του: Το Αφγανιστάν «πεθαίνει» από την πείνα και τη φτώχεια
Καιρός με δύο όψεις, μπόρες και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Η επιστροφή των Patriot στα «ενδότερα», η εκλογή της «Ομάδας Αλήθειας» στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ και o μηχανισμός της Νίκης στην Καρυστιανού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




