Ο Πούτιν περιέγραψε με σκίτσο στον Μακρόν την κόντρα με την Ουκρανία
Πώς εξήγησε ο Ρώσος πρόεδρος στον Γάλλο ομόλογό του, όσα συνέβησαν στο στενό του Κερτς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν χρησιμοποίησε μια κόλλα λευκό χαρτί για να περιγράψει στον Εμανουέλ Μακρόν τη συμπεριφορά της Μόσχας στη νέα κόντρα με την Ουκρανία. Ο πρόεδρος της Ρωσίας στο περιθώριο της συνεδρίασης των G20, σχεδίασε έναν χάρτη της Αζοφικής θάλασσας και των στενών του Κερτς.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ στη συνέχεια ο Ρώσος πρόεδρος ζωγράφισε την πορεία των ουκρανικών σκαφών . Η Ρωσία κατηγορεί τα ουκρανικά σκάφη ότι διείσδυσαν στα ρωσικά ύδατα. «Ο Πούτιν εξήγησε την εκδοχή του για το περιστατικό, για το οποίο χρειάστηκε περίπου δέκα λεπτά», δήλωσε ένας Γάλλος διπλωμάτης.
Ο Μακρόν τόνισε στη συνάντηση με τον Πούτιν ότι τώρα πρέπει να ξεκινήσει μια «φάση εκτόνωσης». Για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζονται οι αναγκαίες χειρονομίες, δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος.
Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



