Γκάφα ιαπωνικού δικτύου: Η Β. Κορέα δεν εκτόξευσε τελικά πύραυλο
Η είδηση περί εκτόξευσης βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα δεν ήταν ακριβής.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε σφάλμα φαίνεται ότι υπέπεσε το κρατικό ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK, καθώς η είδηση περί εκτόξευσης βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα δεν ήταν ακριβής. Το NHK είχε μεταδώσει νωρίτερα ότι ένας πύραυλος είχε καταπέσει στη θαλάσσια περιοχή, ανοικτά της ιαπωνικής νήσου Χοκάιντο.
Ωστόσο, το ίδιο το δίκτυο, με ανάρτησή του στο twitter ανέφερε πως η είδηση ήταν λανθασμένη και «κατέβασε» τη σχετική ανάρτηση από την ιστοσελίδα του.
Σε κάθε περίπτωση, η Πιονγιάνγκ είχε προειδοποιήσει με «χριστουγεννιάτικο δώρο» την Ουάσιγκτον στις αρχές Δεκεμβρίου με τον Ντόναλντ Τραμπ την Τρίτη να απαντά ότι οι ΗΠΑ θα «το αντιμετωπίσουν πολύ επιτυχώς».
Διαβάστε ακόμη
«Η Κίνα κρατάει τα χαρτιά»: Τι σημαίνει η επίσκεψη του Πούτιν στο Πεκίνο αμέσως μετά τον Τραμπ
Άγριος καβγάς Κομνηνάκα και Κωνσταντοπούλου με βαριές εκφράσεις: «Ξεφτιλισμένη» - «Οι φασίστες μιλάνε έτσι»
Παραλίμνι: Τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων βρήκαν τόπο ανάπαυσης και στην Κύπρο
Απίστευτη υπόθεση στην Αγγλία: Η Σαουθάμπτον αποβλήθηκε απ' τον τελικό της Championship λόγω κατασκοπείας!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



