Κορίτσια κάνουν απόπειρες αυτοκτονίας μέσω Instagram στη Νορβηγία (vid)
Πορεία διαμαρτυρίας έκαναν αρκετές νέες κοπέλες έξω από το νορβηγικό κοινοβούλιο στο Όσλο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενα νέο φαινόμενο έχει κάνει την εμφάνισή του στη Νορβηγία. Πολλά κορίτσια με ψυχικά προβλήματα συμμετέχουν σε μια κλειστή ομάδα στο Instagram, όπου δείχνουν σημάδια αυτοτραυματισμών και απόπειρες αυτοκτονίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Euronews, ένα ακόμη κορίτσι πέθανε και γι' αυτό πολλές κοπέλες έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στο Όσλο έξω από το νορβηγικό κοινοβούλιο.
«Το πιο σημαντικό μήνυμα από εμάς είναι ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο αυτοκτονίας πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη όταν ζητούν βοήθεια», ανέφερε μία από τις κοπέλες που έκαναν πορεία διαμαρτυρίας. Στη διαδήλωση συμμετείχαν οικογένειες παιδιών που έχουν αυτοκτονήσει, bloggers και πολλές άλλες οργανώσεις.
Διαβάστε ακόμη
Influencers και παρουσιαστές ως ο νέος εχθρός της κυβέρνησης, η αλήθεια για τα εργατικά δυστυχήματα και ο «Σαμαρικός» που συμβουλεύει την Καρυστιανού
Ραγίζουν καρδιές στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Στην Ελλάδα σήμερα οι επτά σοροί των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ
Όπισθεν της κυβέρνησης για τo «μπλόκο» των φορτηγών στον Κηφισό - Τα μέτρα που εξετάζονται
«Βιολάντα»: Τι έγινε στο εργοστάσιο και πέθαναν 5 εργαζόμενες; - «Δεν θέλω ου!» (Ep16)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




