Ιταλία: Διεθνής επιχείρηση με 90 συλλήψεις μελών της μαφίας της Καλαβρίας
Δημιουργήθηκε επιχειρησιακό δίκτυο το οποίο επέτρεψε να διατεθούν, στην Ευρώπη, τόνοι κοκαΐνης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τις περασμένες ώρες πραγματοποιήθηκε διεθνής επιχείρηση με ενενήντα συλλήψεις μελών της μαφίας της Καλαβρίας, Ντράγκετα. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στην Ιταλία, Ολλανδία, Γερμανία, Βέλγιο και σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.
Οι κατηγορίες αφορούν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, διεθνή διακίνηση ναρκωτικών και εικονική κατοχή περιουσιακών στοιχείων. «Δημιουργήθηκε επιχειρησιακό δίκτυο το οποίο επέτρεψε να διατεθούν, στην Ευρώπη, τόνοι κοκαΐνης», γράφει η διαδικτυακή έκδοση της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica.
Στην Ολλανδία, μέλη της οργάνωσης τουρκικής καταγωγής φέρονται να έφτιαχναν διπλούς πάτους σε αυτοκίνητα και φορτηγά, με στόχο την μεταφορά των ναρκωτικών σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Διαβάστε ακόμη
Μεγάλη φωτιά στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Ακούγονται εκρήξεις, κοντά στα σπίτια οι φλόγες - Εκκενώνονται Σίβηρη και Φούρκα
«Βρυχάται» η Αίτνα: Νέα έκρηξη προκαλεί χάος - Συγκλονιστικές εικόνες από την τρεχούμενη λάβα, ως τη Λιβύη φτάνει ο καπνός
«Δεν μπορούν να διαβάσουν»: Εκπαιδευτικός ξεσπάει σε κλάματα μέσα στην τάξη
Ο Χάαλαντ έγινε… σφραγίδα σε συσκευασίες κοκαΐνης σε μεγάλο χτύπημα κατά καρτέλ στο Εκουαδόρ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



