Καναδάς: Καραμπόλα 200 οχημάτων - Μηδενική η ορατότητα λόγω κακοκαιρίας
Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, ενώ ο πάγος στους δρόμους εμπόδισε τους οδηγούς να φρενάρουν σωστά και να ελέγχουν τα οχήματά τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καραμπόλα άνευ προηγουμένου σημειώθηκε έξω από το Μόντρεαλ στον Καναδά, στην οποία ενεπλάκησαν 200 οχήματα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 100.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, η σύγκρουση προκλήθηκε εξαιτίας της μηδενικής ορατότητας λόγω κακοκαιρίας σύμφωνα με όσα σημείωσε ο Υπουργός Μεταφορών του Κεμπέκ. Κάποια από τα οχήματα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ ανάμεσα στα 200 που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, βρίσκονται ένα σχολικό λεωφορείο και ένα βυτιοφόρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, ενώ ο πάγος στους δρόμους εμπόδισε τους οδηγούς να φρενάρουν σωστά και να ελέγχουν τα οχήματά τους.
Διαβάστε ακόμη
Νέο εμβόλιο κατά του καρκίνου έφερε «πρωτοφανή» αποτελέσματα - Εξαφάνισε όγκους σε ασθενείς
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Παραμένει δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Η ισχνή πτώση της ΝΔ και η Καρυστιανού
Ευθεία απάντηση Τσίπρα σε Ράμα: «Δεν μπορείς να μου κάνεις δημόσια μαθήματα για το τι είναι ο εθνικισμός»
Νεκροψία για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου - Τι μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



