Συνάντηση Ερντογάν-Πούτιν: Ο σουλτάνος αποφεύγει τη χειραψία με τον Ρώσο πρόεδρο
Οι σχέσεις τους το τελευταίο διάστημα είναι ψυχρές εξαιτίας του συριακού ζητήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

O Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι από σήμερα (5/3) τα μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή θα ισχύσει εκεχειρία στη συριακή επαρχία, ενώ ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επεσήμανε ότι η προσωπική επαφή των ηγετών της Ρωσίας και της Τουρκίας επιτρέπει να βρεθούν κοινές προσεγγίσεις στην επίλυση των διεθνών προβλημάτων.
Οι σχέσεις των δύο ηγετλων το τελευταίο διάστημα είναι ψυχρές εξαιτίας του συριακού ζητήματος. Στην αρχή της συνάντησης των ηγετών Ρωσίας και Τουρκίας το ηλεκτρισμένο κλίμα ήταν εμφανές.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντάλλαξε χειραψία με όλη τη συνοδεία του Ταγίπ Ερντογάν. Η...παγωμάρα όμως έγινε φανερή όταν ο Πούτιν πήγε να δώσει το χέρι στον Ερντογάν και ο τελευταίος τον απέφυγε.

Όταν άλλαξε κατεύθυνση ο Ερντογάν, ο Πούτιν περίμενε όρθιος τον Τούρκο ομόλογό ώστε να καθίσουν και οι δύο και να ξεκινήσουν οι συνομιλίες. Ο Ρώσος πρόεδρος επεσήμανε ότι η προσωπική επαφή των ηγετών της Ρωσίας και της Τουρκίας επιτρέπει να βρεθούν κοινές προσεγγίσεις στην επίλυση των διεθνών προβλημάτων.
11η Σεπτεμβρίου: Περισσότεροι ήταν οι άνθρωποι που πέθαναν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα - Τι απέκρυψαν οι Αρχές
«Νομίζω σου ήταν αρκετό τόσο»: Φρικιαστική μαρτυρία 19χρονου θύματος ενός κατά συρροή βιαστή
Η στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα πριν συντριβεί στην Τανάγρα - Νέα βίντεο από την τραγωδία
Μεγάλη αγώνια για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα - Ένιωσε δυσφορία, έγινε αναγκαστική αλλαγή και αποχώρησε με φορείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



