Κοροναϊός: Το Βέλγιο τα έκλεισε όλα - Φόβοι για περισσότερα από 399 κρούσματα
Άργησε, αλλά τα ‘κλεισε όλα το Βέλγιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από σήμερα (13/3) Παρασκευή κλείνουν σχολεία, εστιατόρια, καφετέριες και κλαμπ, ενώ τα υπόλοιπα καταστήματα που θα είναι ανοιχτά καθημερινές θα κλείνουν και αυτά το Σαββατοκύριακο!
Η βελγική υπηρεσιακή κυβέρνηση έλαβε την απόφαση σε ομοσπονδιακό επίπεδο, ύστερα από έντονη κριτική από πολίτες και μέσα ενημέρωσης επειδή μέχρι χθες δεν είχε λάβει… κανένα μέτρο. Μέχρι σήμερα το βράδυ που η πρωθυπουργός Σοφία Βιλμές προχώρησε στις ανακοινώσεις, είχαν βεβαιωθεί 399 κρούσματα στη χώρα και είχαν σημειωθεί 3 θάνατοι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περιστατικά είναι πολύ περισσότερα. Οι μόνες υπηρεσίες που θα μείνουν ανοιχτές θα είναι οι παιδικοί σταθμοί και αυτό για να μην έρχονται σε επαφή τα παιδιά με τους παππούδες, για να μην κολλήσουν κοροναϊό.
Όλες οι εκδηλώσεις, πολιτιστικές, αθλητικές και θεάματα όπως θεατρικές παραστάσεις και προβολές κινηματογράφου, ματαιώνονται. «Μείνετε σπίτι για εσάς και τους συνανθρώπους σας. Είναι πράξη αλληλεγγύης», είπε η Πρωθυπουργός.
«Μας μετατρέπουν σε ενεργειακό σκουπιδότοπο»: Ανησυχία για μονάδα αποθήκευσης διοξειδίου του άνθρακα στον Πρίνο
«Έκανε φασαρίες»: Τι λένε γείτονες για τον 27χρονο που δολοφόνησε με 15 μαχαιριές την Πηνελόπη
Μητσοτάκης από ΗΠΑ: Τα «2+2» μηνύματα σε Άγκυρα και επενδυτές και το κρίσιμο σπριντ πριν τον ΟΗΕ
Το υπουργικό ζεύγος που πήγαινε στο Κολωνάκι, η Ντόρα που κάτι ξέρει και τα διυλιστήρια στο κάδρο Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




