Πεθαίνοντας στο Μπέργκαμο λόγω κορονοϊού: Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Ελληνες
Οι ασθενείς στοιβάζονται στους διαδρόμους και τους βοηθητικούς χώρους του νοσοκομείου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δραματική είναι η κατάσταση στην Ιταλία με τους νεκρούς να αυξάνονται καθημερινά λόγω του κορονοϊού. Τα θύματα έφθασαν το απόγευμα της Πέμπτης, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, τα 3.405.
Την ίδια ώρα που ανακοινώνονται οι νεκροί, στα νοσοκομεία του Μπέργκαμο, οι γιατροί και οι νοσοκόμες δίνουν μάχη μέρα και νύχτα με εξαντλητικές βάρδιες για να μπορέσουν να περιθάλψουν τους πολλούς ασθενείς που φθάνουν εκεί. Φυσικά δεν υπάρχουν κρεβάτια και χρησιμοποιείται κάθε ελεύθερος χώρος στο νοσοκομείο, μικρός ή μεγάλος για να νοσηλευθούν οι αμέτρητοι ασθενείς του κορονοϊού, οι οποίοι ώρα με την ώρα πολλαπλασιάζονται δραματικά.
Στο συγκλονιστικό βίντεο που τραβήχτηκε από μια νοσοκόμα στην πολυκλινική του Αγίου Μάρκου, οι ασθενείς δεν νοσηλεύονται σε κάποιο χώρο εντατικής φροντίδας, αλλά στοιβάζονται στους διαδρόμους και τους βοηθητικούς χώρους του νοσοκομείου.
Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του OPEN TV με τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο
Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
«Θύελλα» καταγγελιών για Βιολάντα: Μύριζε αέριο μέρες πριν και έλεγαν «μην ανησυχείτε, έριξαν υγρό στον βόθρο»
Δημοσκόπηση MRB για το OPEN - Β’ Μέρος: Ένας στους τρεις αναποφάσιστους «βλέπει» η Καρυστιανού να κερδίζει τη ΝΔ
Σκάνδαλο Meta: Ο Ζούκερμπεργκ επέτρεψε σε ανηλίκους την πρόσβαση σε chatbot σεξουαλικού περιεχομένου, παρά τις ενστάσεις του προσωπικού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



