20.10.2018

Οι ειδήσεις όπως τις κατέγραψε το ΕΘΝΟΣ την Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018
Το Πανεπιστήμιο Πατρών χτίζει τη νέα Tesla
Μια ομάδα 40 φοιτητών δημιουργεί και κατασκευάζει από την αρχή έως το τέλος ηλεκτροκίνητα μονοθέσια οχήματα υψηλής τεχνολογίας που λειτουργούν υπό κλίμακα της Formula 1.
Τσίπρας: Δημιουργήσαμε πλαίσιο διαφάνειας για τα μυστικά κονδύλια
«Δεν θα αφήσουμε κανέναν να πλήξει το κύρος της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της θητείας του Νίκου Κοτζιά.
Κοτζιάς: Επέκταση κυριαρχίας της χώρας μετά από 70 χρόνια
Ο Νίκος Κοτζιάς παρέδωσε την σκυτάλη στον Αλέξη Τσίπρα και δήλωσε περήφανος για τα όσα έκανε στη θητεία του ως υπουργός Εξωτερικών.
Αρτέμης Σώρρας: Σκέφτομαι να δραπετεύσω
Ο «εθνοσωτήρας» εξηγεί στο «Εθνος της Κυριακής» ότι «κάθισα να συλληφθώ για να δούμε τι θέλουν», μιλά για το μέλλον της «Ελλήνων Συνέλευσις» και προειδοποιεί ότι θα ηγηθεί της Ελλάδας ακόμα και από το Γκουαντάναμο!
Τα «όπλα» των τραπεζών στη μάχη των stress test
Πλειστηριασμοί, πωλήσεις χαρτοφυλακίων, διαγραφές δανείων, γενναίες ρυθμίσεις καθυστερούμενων δανείων αλλά και μείωση του λειτουργικού κόστους με απολύσεις προσωπικού στο οπλοστάσιο των ελληνικών πιστωτικών ιδρυμάτων.
Πρόσκληση σε ρύθμιση για «κούρεμα» δανείων
Πάνω από 750.000 οφειλέτες που έχουν «κόκκινα» δάνεια αναμένεται να κληθούν από τις τράπεζες για να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους με ριζοσπαστικές λύσεις ώστε να κλείσουν τα τραπεζικά «ανοίγματα».
Ρεκόρ αφίξεων το 2018 για τον ελληνικό τουρισμό
Η Γερμανία, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη αγορά, με άλμα 34% κρατάει τα σκήπτρα, γεγονός το οποίο μεταφράζεται σε σχεδόν 1 εκατομμύριο περισσότερους επισκέπτες.
Folli Follie: Η κουμπαριά με την Κίνα και οι faux ισολογισμοί
Η ιστορία της ελληνικής πολυεθνικής που άρχισε ως success story και κατέληξε σε διεθνές θρίλερ. Τα οικονομικά μεγέθη  και οι χειρισμοί της διοίκησης βρίσκονται στο μικροσκόπιο  των οίκων, έχοντας ραγίσει τη... βιτρίνα του ομίλου.
Νέα επένδυση Leroy Merlin στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο
Αμέσως μετά το Πάσχα η αλυσίδα εγκαινιάζει το νέο της κατάστημα επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, δίπλα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. 
Αντικειμενικές με ευκαιρίες αλλά και... παγίδες
Σε ποιες περιοχές και πότε συμφέρουν οι γονικές παροχές ή η αγορά, προκειμένου οι νέοι ιδιοκτήτες να πληρώσουν μικρότερο φόρο.
«Σανίδα» σωτηρίας για 350 κόκκινες επιχειρήσεις
Με ορίζοντα τα τέλη του 2018 και εν όψει της αναθεώρησης των στόχων για μείωση των ΜΕΑ, ξεκινά το πλάνο των τεσσάρων τραπεζών για περιορισμό ληξιπρόθεσμων οφειλών ύψους 6 δισ.
Στο εξωτερικό αναζητούν νέες αγορές οι μεγάλοι του εμπορίου
Ελληνικοί επιχειρηματικοί όμιλοι δημιουργούν δίκτυο θυγατρικών σε Κύπρο  και Βαλκάνια ενώ ταυτόχρονα προχωρούν και σε εξαγορές εταιρειών.
Παρασκηνιακές «ζυμώσεις» και πυρετώδεις διαβουλεύσεις στη Βουλή των Σκοπίων
Πληροφορίες σκοπιανών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία που απαιτείται χωρίς όμως αυτό να είναι επίσημο.
O φόβος απομακρύνει τα θύματα βιασμών από την καταγγελία
Ο τρόμος για το μένος του δράστη, ο κοινωνικός στιγματισμός, ο ψυχολογικός εκβιασμός και η έλλειψη ιατροδικαστών αποθαρρύνουν τα θύματα να καταγγείλουν τους θύτες.
Με αίμα «βάφτηκαν» οι εκλογές στο Αφγανιστάν: 15 νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας
Δέκα πολίτες και πέντε αστυνομικοί σκοτώθηκαν από την επίθεση αυτοκτονίας στην αφγανική πρωτεύουσα.
Loading...