Κορονοϊός: «Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο Νίκολα Πέκοβιτς
Ο Mαυροβούνιος μπασκετμπολίστας που έχει φορέσει και τη φανέλα του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας βρίσκεται ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς, που είναι θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με την Telegraf.rs.
Τα πνευμόνια του Νίκολα Πέκοβιτς έχουν μολυνθεί από κορονοϊό, με τα συμπτώματα να κάνουν την εμφάνισή τους πριν από 15 ημέρες. Όταν ο Νίκολα Πέκοβιτς διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό διακομίσθηκε άμεσα σε νοσοκομείο στην Ποντγκόριτσα, καθώς δυσκολευόταν να ανασάνει.
Η ανησυχία αφορά και στα παλαιότερα ζητήματα υγείας που είχε ο Μαυροβούνιος σέντερ, Νίκολα Πέκοβιτς, καθώς αντιμετώπισε καρδιολογικά προβλήματα, λόγω των οποίων εγκατέλειψε πρόωρα την αγωνιστική δράση.
Ο 34χρονος παλαίμαχος σέντερ έχει αγωνιστεί και στο NBA με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ενώ τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη φόρεσε την περίοδο 2008-2010, κατακτώντας μάλιστα τη Euroleague το 2009, στο Βερολίνο.
Ανάμεσα στον φόβο και την εύθραυστη ισορροπία: Ένας κόσμος σε τεντωμένο σκοινί το 2025
Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών 10 νέα ΑΦΜ για παράνομες επιδοτήσεις
ΕΥΔΑΠ: «Ποδαρικό» με αυξήσεις στο νερό – Τι ισχύει με τα τιμολόγια από 1η Ιανουαρίου
Βασιλόπιτα για.... Γκίνες στο Περιστέρι: Ζύγιζε 10 τόνους και ξεπέρασε σε μήκος τα 100 μέτρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



